Global Ride såg ut att ha allt klart igår, men med 10 meter kvar blev hon upphunnen och förlorade. Att Flirting Girl skulle vara såpass bra i årsdebuten hade inte jag räknat med. Åby kör ikväll och det är bedrövligt att man inte kan fylla loppen. DD-loppen ser öppna ut och det kan bli bra betalt. Spiken har bakspår, men blåser ner allt.

 

DD-1, 1640a:

9 Spirit Laser hängde med hyggligt från rygg ledaren i sin årsdebut senast. Behövde det loppet men såg fin ut. Har ett fint smygläge här och han har en vass spurt att tillgå. Han lär vara rejält förbättrad mot senast och jag tror han lägger det här gänget på rygg utan problem till slut. Spik!

Rank: 9-6-4-1-7-8-5-10-2-3

 

DD-2, 2640a:

2 Qualis Talis fick äntligen sätta nosen först senast. Han är i fin form och han ska räknas på nytt här. 4 Stay Alert blandar och ger och är svår att komma rätt på. har ett bra läge och siktar mot ledningen. Kommer han dit kan det gå. 9 Encore Zon är lite trög av sig men kvällens distans passar fint. Han kan avsluta bra när han är på humör och han ska kunna vara med i segerstriden här. 5 Paparazzi M avslutade vasst senast i ett billigt gäng. Kan få en fin resa här och är inte golvad.

Rank: 2-4-9-5-10-6-3-7-1-8

 

DD-systemet:

DD-1: 9 Spirit Laser

DD-2: 2 Qualis Talis, 4 Stay Alert, 9 Encore Zon, 5 Paparazzi M

4 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!