Kvällens dubbel hittar vi i Göteborg och Åby. Omgången ser lite favoritbetonad ut men jag försöker att fälla favoriterna i DD-1. I DD-2 tror jag på spets och slut för favoriten. Häng med och ta del av tipsen!

DD-1

DD-inledningen bjuder på ett bra lopp jag väljer att gardera med några hästar. Tipsettan 1 Andover Prince hade uppehåll på åtta månader innan comebacken senast, han fick då en perfekt genomkörare av Peter och gick bra på upploppet. Med det loppet i kroppen tror jag han har bra chans att leda runt om idag. Peter kommer skicka iväg honom och där kommer han inte vika ner sig. 5 He’s A Diffacolt har två raka segrar i bagaget, enligt stallet har han inte varit trött i mål i någon av vinsterna och det betyder att det finns väldigt hög kapacitet i honom. Man kan inte riktigt lita på honom då kan kan strula till det ibland. 9 Martin Akema räckte inte riktigt till senast men avslutade godkänt. Jag tror hans bästa position är i ledningen men blir det lite tempo på loppet då kan han fälla samtliga. 11 Lightning Photo fick gå i tredje spår hela loppet senast på V75 och kom ändå femma, det är starkt. Idag ska han vara bättre än någonsin och blir det inga trafikproblem på vägen då tror jag starkt på honom. Sista strecket går till 2 Lizette Sisu som har farten och det perfekt utgångsläget, hon kan smyga med och utnyttja open stretchen.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I DD-avslutningen bjuds det på treåringslopp över kort distans. Jag väljer och singelstrecka 3 Stud Muffin som senast vann utan några som helst bekymmer från ledningen och jag är inne på samma visa idag. Det finns några bra hästar emot men jag tror han håller upp ledningen och då blir han svår och stå emot.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,5,9,11

DD-2: 3 Stud Muffin

Vinnare/Plats spel:

Åby lopp 7 

Spel: 11 Lightning Photo (Plats)

Odds: 2,50@Bet365

Insats: 5/10

Spelstopp: 20.31

Åby lopp 8

Spel: 3 Stud Muffin (Vinnare)

Odds: 2,10@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac