V75 på Åby idag och det ser riktigt klurigt ut, en krydda är den stora jackpotten. Jag har lagt ut ett systemförslag på min twitter och jag varnar för stora pengar om den skulle gå in. Inget för dem som älskar favoriterna. Här ska jag koncentrera mig på dubbeln och jag hittat ett singelstreck i inledningen direkt. I avslutningen får vi se ett öppet Silverdivisions lopp där jag garderar och hoppas på mina drag. Häng med!

DD-1 (2640m auto)

DD-inledningen bjuder på ett Bronsdivisions försök där jag går ut och singelstreckar 6 Usain Henna. Han gjorde ett riktigt bra lopp näst senast bakom Sauveur och det var direkt efter vila. Senast vann han och såg bra ut, med dem loppen i kroppen tror jag formen är riktigt på gång nu. Jag tror han får överta ledningen då många vill ha en bra rygg att gå i och då blir ha svårslagen. Jag tror på bra chans från andra positioner också. Spik!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett öppet Silverdivisions försök där jag tror det kan skrälla. Tipset går ändå till 2 Vici Lane som kommer sitta i ledningen om han inte gör bort sig, han har visat att han går bra i ledningen och kan hålla undan. Det kan bli lite trötta ben på favoriten om 6 Montdore skulle komma fram i dödens, det är en riktigt tuff häst som tål att gå i dödens. Han har visat att han kan vinna från dödens många gånger och ska räknas riktigt tidigt. 5 Lover Face vann senast efter tidig ledningen, idag tror jag inte på någon ledningen och då kan det bli svårt, han ska med ändå. 4 Huge Star spikade jag i senaste loppet, han såg klar ut på sista långsidan men sen hände något och han tröttnade. Idag tror jag på bra tempo där fram och då kan hans spurt bita riktigt bra. Han är bortglömd av spelarna. 12 Explosive De Vie har toppform, det har varit väldigt mycket snack om honom i dem senaste starterna men han har inte fått det och stämma. Idag har han ett väldigt tråkigt utgångsläge men jag tror han kan komma med en riktigt bra spurt och då kan det räcka långt. Sista strecket ger jag 1 Ja El Tomcat som är streckat på 3% just nu. Han vill jag varna för, han har bra form och skulle Magnus kunna hålla rygg på ledaren då tror jag det kan bli riktigt roligt.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6 Usain Henna

DD-2: 1,2,4,5,6,12

Lycka till! /MLipovac