Krutröken har knappt hunnit lägga sig förrän det drar igång med nytt topptrav. Denna gång mitt i veckan och med Åby som stridsplats. Jag kommer på nytt att bjuda på ett DD-förslag och tycker mig på nytt hittat två intressanta bud som kan ge en bra slant till den som vågar ta rygg!

DD-1

Här tycker jag att Monte Major är en given förstahäst så bra som han varit på slutet. Sist fick han sent svar i tredjespår och tillsammans med ett taskigt banunderlag höll han inte hela vägen. Nu är förutsättningarna näst intill perfekta från springspår och kommer ekipaget till spets måste han sist på absolut toppchans.

Jag betalar dock för en riktig rensare som jag tror sitter i rygg på favoriten och dessutom nu har lopp i kroppen. Hertig Shim har visat sig duga väl på V75 tidigare och nu kommer han att få ett smaskigt lopp med tillgång till Open stretch!

DD-2

Även här tar jag två hästar på mitt spelförslag. Favoriten Amazing Man är sår att inte älska och han verkar bra bli bättre och bättre – given.

Det roliga spelet står dock med bakspår, men det ser ut att kunna gå väldigt fort i spets och jag vill kraftigt varna för denna prima springare! Cool Keeper är hästen jag tänker på och denna gången rycker man alla skor! Tränare Witasps stallform är på topp för dagen och stormvarning utfärdas!

Spelförslag: 4 rader x 50 kr = 200 sek

DD-1: 2,6

DD-2: 4,11