Kristi himmelfärsdagen bjuder på trav från Malmö och Jägersro. V64 börjar 15.10 eftersom det är röd dag. Omgången ser intressant ut och jag lägger mitt fokus på dubbeln som vanligt. Mitt singelstreck i den första dubbel avdelningen blev struken och det öppnar upp loppet, nu garderar jag med några. Mitt singelstreck kommer istället i avslutningen på en fräck dam. Häng med!

DD-1 (2640m auto)

I inledningen var Petri Puros talang 11 Master Crown storfavorit men har blivit struken under morgonen, det gör att loppet öppnas upp mer och mitt tips går nu till 2 Wannabe som fått ett lopp i kroppen efter vila. Peter Untersteiner tror på en bra insats idag och distansen är en fördel. Hon är inte så snabb ut och det betyder att ledningen inte blir hennes. Hon kommer att sitta bra till ändå och ska ses med bra chans. 3 Swing Kronos såg fin ut senast när han kom trea, det såg länge ut som han skulle ge dem två främsta en match men han orkade inte hela vägen. Nu kommer Lufti som vanligt köra fram och blir det ledning kan det räcka långt. 6 Montana Crown vann senast efter att Andre gjort några ändringar på henne, det blir samma idag och hon ska räknas. 10 Mad Lee gick bra senast bakom Neptunus Face, idag är spåret inte det bästa men eftersom distansen är lång kommer Johnny hitta en bra position och med rätt resa kan hon fälla många. Plockar med två långskott och det är 4 Chiptheball In och 7 Lancome Eson. Den förstnämnde vinner lopp när som helst enligt tränaren, kan kanske bli idag med lite tur. 7 Lancome Eson ska gå barfota och vi såg igår vilken effekt det kan ge.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett snabblopp där jag singelstreckar 10 Alchemilla Rich. Hon har gått bra i sina senaste starter och senast fick hon öppna riktigt snabbt. Idag är det bakspår men det tror jag inte gör så mycket för jag tror det blir hård öppning och då kan Johnny sitta och mysa i ledet och sedan spurta förbi allihopa, kör bara Johnny! Spik!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,4,6,7,10

DD-2: 10 Alchemilla Rich

Lycka till! /MLipovac