Dags för premiär här för min del! Jag ska ge er DD-tips varje dag är det tänkt och vi börjar direkt med fredagens DD på Romme. Kvällens omgång ser väldigt rolig ut och jag har några riktigt roliga idéer att bjuda på. Häng med!

DD-1, 2640a:

1 Scellino Luis blir megafavorit här och det ska han väl vara också. Han var dock inte som bäst senast då han kastade ankar redan 200 kvar och jag är inne på att formen inte är som den ska. Han har haft en lång säsong och börjar kanske bli lite sliten? Jag går istället all in på 3 Love Lini, som i mina ögon har en vettig uppgift här. Han kördes av tränaren senast, kördes på chans då och avslutade helt ok. Nu är det proffskusk upp, vilket gör några meters skillnad. Spåret är bra och han bör få en fin resa här. Har en vass avslutning och jag tror han kan plocka ner den stora favoriten till slut. Chansspikas!

Rank: 3-1-5-2-7-4-8-6

 

DD-2, 2140a:

4 Julio Gold kördes i ryggar hela vägen senast men när attacken skulle sättas in i början av upploppet blev det galopp och förmodligen var det segern som rök där. Har varit förbättrad på slutet och ska kunna vara med och strida om segern här. Men jag tycker ändå det är givet att gardera. 9 Racing Hill kördes invändigt senast och störtdök till knapp förlust när luckan väl kom. Körs på chans igen och med klaff på loppet kan han blåsa ner alla till slut. 1 Alfas Dimitri gjorde comeback senast och sprang och småslumrade i kön. Det blev galopp med 700 kvar när han gick ut i tredjespår, men avslutade helt ok efter det. Lär gå framåt rejält med det loppet i kroppen. Är tyvärr svår att få runt felfri, men felfri och med fritt i tid kan han krossa hela gänget. 12 Charles Boko är i bra form och trots spåret ska han tas på allvar här med. Kan spurta sylvasst och är inte borta.

Rank: 4-9-1-12-11-7-8-3-6-5-2-10

 

DD-systemet:

DD-1: 3 Love Lini

DD-2: 4 Julio Gold, 9 Racing Hill, 1 Alfas Dimitri, 12 Charles Boko

4 rader x valfri insats

 

Lycka till!