Beppe Am var kraftigt förbättrad och gick dessutom felfritt och även Timbal var kraftigt förbättrad gentemot senaste starten. Därmed var min DD rökt och det blev pannkaka av allt. Tisdagens omgång avgörs på Jägersro och ska jag vara helt ärlig är det ingen bra klass på loppen. Jag har ändå hittat en bra spik som jag tror leder runt om.

 

DD-1, 1640:

2 Celebrity Lane var ute på V75 senast och fanns då i tredje inner. Hängde med godkänt som fyra, men det var inte så det slog gnistor om honom. Nu är det dock rätt distans och betydligt enklare motstånd. Han är stabil i voltstart och dessutom startsnabb, han spetsade ju faktiskt från femtespår i volt senast, och som jag ser det så sitter han i spets direkt. Därifrån förlorar han inte och spiken är gjuten, trots att han blir klar favorit.

Rank: 2-4-10-5-11-9-6-1-8-3-12-7

 

DD-2, Hästägareföreningens styrkeprov, 3140:

6 UPW Sund verkar ha hittat formen igen efter ett lite småtrögt år. Såg fin ut senast då det blev en enkel seger från ledningen. Han gillar distansen och har ett tungt slutvarv. Ska ses med en bra chans, bara Stefan Persson gör sitt i sulkyn.  8 Digital Motion avslutade starkt sista 700 senast och tog en enkel seger. Distansen är ett frågetecken, men med draghjälp fram till 500 kvar så kan det gå ändå. Inte helt borta. 3 Lord Brodde sladdade i kön hela vägen senast men avslutade bra över upploppet. Han klarar distansen även om det inte är nån favorit för hans del. Kräver även han ett rygglopp, då kan det gå.

Rank: 6-4-8-3-2-11-7-9-5-1-10

 

DD-systemet:

Jag spelar lite annorlunda ikväll eftersom det är två favoriter som förstarankade. Därför blir det två kuponger, där den raka spelas med högre insats än den med fler rader.

Den raka, med högre insats:

DD-1: 2 Celebrity Lane

DD-2: 6 UPW Sund

 

Den med fler rader:

DD-1: 2 Celebrity Lane

DD-2: 8 Digital Motion, 3 Lord Brodde

 

Sammanlagt 3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!