The Hoff, en slotmaskin inspirerad av David Hasselhoff, går nu att spela hos Unibet Games.

Ditt uppdrag när du spelar är att hjälpa David ”The Hoff” Hasselhoff på hans resa mot rikedom och berömmelse, och flera humoristiska tvistar utlovas längs vägen. Här finns bland annat en Super Wild, och det går att erhålla gratissnurr.

The Hoff har tagits fram av spelutvecklaren MX Digital – samma företag som bland annat ligger bakom spelen Hulk Hogan, James Dean och Chuck Norris – och levereras via OpenBets smidiga spelplattform.

”Jag är mycket förtjust över att få arbeta med spelindustrin,” säger David Hasselhofff. ”Med OpenBet och teamet hos MX Digital har vi skapat två spel som ser fantastiska ut och som kommer att skapa spänning hos spelare världen över!”

Det andra spel som Hasselhoff nämner är en skraplott som är planerad att lanseras i maj 2013. Vi får alltså vänta ett tag till med att prova på den, slotmaskinen The Hoff finns däremot tillgänglig hos Unibet Games redan nu.

”Det finns en stor marknad för innehåll som rekommenderas av kändisar och man kan inte bli mycket mer känd än The Hoff,” säger MX Digitals affärschef Ike McFadden. ”Vi har haft ett nära samarbete med David för att skapa innehåll som verkligen engagerar och vi är säkra på att hans large-than-life personlighet utan svårighet kan överföras till medryckande casinospel.”

Prova på The Hoff redan idag hos Unibet Games.