Expekt

Det börjar dra ihop sig, snart är det dags för säsongens första Manchesterderby och förväntningarna är högre än på länge. Med så många matcher i matchen så kommer vi garanterat att få bevittna en tillställning vi sent kommer att glömma. Zlatan Ibrahimovic och José Mourinho mot Pepe Guardiola är ett möte som får det att kittlas lite extra och det är på förhand mycket ovisst om vem som ska gå segrande ur mötet. Hitta de bästa oddsen på Expekt, just nu får alla nya spelare ett riskfritt spel värt hela 1000 kronor!

 

Manchester United vs Manchester City | Lördag 13.30

Matchen, med avspark 13.30 på Old Trafford kommer att bli något alldeles extra oavsett om man sympatiserar med något utav lagen eller inte. Inte på flera säsonger har ett Manchesterderby känts så laddat som nu och inte är väl det konstigt när man ser till de båda lagens trupper och tränare.

Den kanske största kampen utgörs mellan de båda antagonisterna José Mourinho och Pep Guardiola. Vem utav dessa två mycket framgångsrika tränare ska kunna titulera sig som bäst i Manchester? Matchen kan mycket väl ge oss en bild utav hur långt de båda kommit med sina respektive projekt, blir det Mourinhos mer syniska fotboll eller Guardiolas possession-fotboll som visar sig vara starkast?

Hos Expekt kan du självklart spela på matchen och för alla nya spelare finns ett riskfritt spel värt hela 1000 kronor att hämta ut. In och hitta dina bästa spel redan nu, nu kör vi!