Så har det blivit dags för Play Off till Champions League, sista hindret innan gruppspelet. 20 lag ska bli 10 och vi hittar några riktiga tungviktare bland lagen som ska spela. Ajax, Manchester City och Roma är bara några utav lagen som ska göra allt för att ta sig vidare till gruppspelet i världens största och mest prestigefyllda klubblagsturnering. Kika in på Expekt för att hitta de bästa spelen på kvällens matcher, självklart erbjuds också livespel!

ExpektFC Köpenhamn som enda nordiskt lag

Efter att både IFK Norrköping och Rosenborg misslyckats med att ta sig vidare till Play Off så ligger nu allt hopp på FC Köpenhamn om Norden ska ha ett lag med i säsongens Champions League. Ikväll ställs man emot cypriotiska APOEL, ett lag som man ska ha god chans att slå över två matcher. Oddsen visar i skrivande stund att FC Köpenhamn är klara favoriter att vinna hemma på Parken, bra resultat där och mycket är vunnet.

APOEL är ett svårspelat lag som i föregående omgång lyckades vända och vinna mot Rosenborg, mötet slutade totalt 4-2. Man är klart mycket bättre på hemmaplan än på resande fot, något som FC Köpenhamn måste se till att utnyttja när man nu får börja på hemmaplan.

FC Köpenhamn                                 1.42

Oavgjort                                              4.40

APOEL                                                   8.00

Spela på denna plus alla övriga matcher hos Expekt. Som ny spelare får du nu 1000 kronor i riskfritt spel att använda på Expekt sportsbook. Välj och vraka bland mängder av sporter och stora event, alla med några utav marknadens bästa odds!