Unibet

Tisdag och veckoomgång i de största ligorna ute i Europa. Vi har matcher ifrån Ligue 1, Serie A, Primera Division och Bundesliga så för alla er som inte kan få nog utav fotboll så är tisdagskvällen räddningen. Unibet ger dig de bästa spelen för kvällen till marknadens bästa odds, spela live eller pre-game på samtliga matcher ifrån Europas bästa fotbollsligor. Som ny spelare får du nu upp till 1000 kronor extra att spela för, nu kör vi!

 

Sevilla vs Real Betis | Tisdag 22.00

Dags för ett stekhett derby mellan Sevilla och ärkerivalen Real Betis. Mötena mellan de båda sydkustlagen brukar inte sällan bli tuffa matcher med ett spel som ligger nära gränsen. Sevilla har inte förlorat en match mot Real Betis sedan våren 2014 och har öppnat denna säsong starkt med 8 inspelade poäng efter fyra matcher. Man är såhär långt obesegrade och skulle vid vinst ikväll visa att man verkligen vill vara med i toppen och slåss.

Real Betis kommer till matchen med 5 inspelade poäng vilket gör att man i skrivande stund befinner sig på en 11:e-plats. Ruben Castro leder för tillfället skytteligan i Primera Division på 4 mål av Real Betis totalt 7 mål.

Matchen kommer att bli en mycket jämn historia där Sevilla kommer ifrån ett väldigt tätt matchschema med både ligan och Champions League. Kanske kan gästerna utnyttja detta och knipa sin första derbyseger sedan 2014. Hur som helst så är detta ett möte du inte vill missa! Spela på matchen hos Unibet för att ta del utav de bästa oddsen och bredaste marknaden.