avatarDet är snart dags för ännu en upplaga av turneringsserien MiniFTOPS på Full Tilt Poker. Mellan 8-22 september spelas denna med 39 event inalles.

MiniFTOPS är en budgetvariant av Full Tilts stora turneringsserie FTOPS och eventen kostar nu bara en tiondel i jämförelse. Detta till trots utlovas $3 miljoner i garanterade prispengar.

Floran av speltyper är diger där 5-Card Stud, Courchevel och Irish bland annat finns representerade tillsammans med stående inslag som Texas hold’em och Omaha. Det finns också flera re-entry-turneringar med möjlighet till återinköp.

MiniFTOPS Main Event spelas den 22 september kl. 19:00 på Full Tilt Poker med inköpet $70+45 och med en garantipott på hela $750 000.

Förutom alla fina prispotter som erbjuds kommer alla spelare som når ett finalbord vinna en MiniFTOPS-jacka med Full Tilt Poker- och MiniFTOPS-logga. För den som kommer på första plats i MiniFTOPS-topplistan (sammanräkning av de totala resultaten) väntar ett värdefullt prispaket samt en specialanpassad avatar.

Du hittar hela turneringsschemat på Full Tilt Poker och du registrerar dig till turneringarna i pokerlobbyn via ”Turnering” – ”FTOPS”.