Så var väntan äntligen över och vi kan återigen se fram emot en fullspäckad Premier League-säsong. Lagen har laddat, värvat och vilat sig i form inför vad som mycket väl kan komma att bli den mest spännande säsongen på mycket länge. Tränaruppsättningen med bland andra Pep Guardiola, José Mourinho, Jürgen Klopp och många fler gör att kampen om de bästa platserna kommer att bli oerhört jämn. Spela på Premier League hos Bethard för de bästa oddsen och det största spelutbudet!

Mästarna sparkar igång säsongen 2016/17

Lördag klockan 13.30, ett klockslag att komma ihåg för alla fotbollsälskare. Leicester City sparkar då igång Premier League säsongen när man gästar nykomlingen Hull. Första matchen utav många som ska spelas innan vi i maj nästa år kan kröna nästa vinnare utav världens mest sedda fotbollsliga.

Ska vi få se en skräll likt föregående säsong eller blir detta något utav storlagens säsong? Lag som Chelsea, Manchester United och Manchester City har alla rustat upp sig rejält under sommaren. En av de stora kamperna kommer att utspelas i Manchester där de båda antagonisterna José Mourinho och Pep Guradiola nu håller till. Vem ska lyckas bäst i England och vem kommer att kunna titulera sig som Manchesters bästa tränare? Frågorna är många såhär tätt inpå ligapremiären men nu är den äntligen snart igång.

Bli medlem på Bethard nu för att ta del av de bästa spelen på Premier League. Just nu får alla nya spelare hela 1000 kronor extra att spela för. Gör en insättning och börja spela med en gång!