poker_sm_livePoker-SM Live 2014 spelas i år på Helsingör och Unibet Poker arrangerar ett kval online. Du kan spela satelliter på deras sajt och vinna en plats inklusive boende och resa.

Det Poker-SM som avgörs i en liveturnering kommer hållas på Marienlyst Casino i Helsingör. Arrangerar gör alltså Unibet Poker och de anordnar också ett kval där du kan vinna ett livepaket till ett värde av €1250.

Kvalturneringar finns det gott om där några spelas varje dag för bara €1 inköp. I dessa kan du ta dig vidare från 4e till 3e kvalnivån. På andra kvalnivån är inköpet €5 och även här spelas det turneringar varje dag. Måndag till lördag hålls turneringar på andra nivån med inköpet €25. Slutligen spelas veckofinaler varje söndag kl 20:00 där ett paket till Poker-SM Live 2014 ligger i potten. Inköpet till veckofinalerna är €150.

Kvalet på Unibet Poker kommer pågå t.o.m. den 19 oktober. Den spelare som vinner ett paket och sedan håller sig kvar längst i live-turneringen kommer också erhålla en plats i ett kommande Unibet Open.