MrGreen julkalender SpelaspelMr Green är alltid extra tidigt ute med sina julkalendrar och detsamma gäller i år. Årets julkalender är 31 dagar lång (25 november-24 december) och det finns totalt 775 free spins att hämta samt en väldig massa tusenlappar att kämpa om i pengaregn och turneringar. Och, ej att förglömma, Mr Green är bussiga nog att lotta ut inte mindre än 20 exemplar av iPhone 6. Det skulle väl vara en trevlig överraskning att kamma hem en iPhone 6 så här i jultider?

10 eller 25 free spins dagligen

Tyngdpunkten i Mr Greens julkalender ligger på free spins och du har möjlighet att säkra 10 alternativt 25 free spins varje dag. Reglerna för hur du säkrar free spins är lite knepiga, så läs noga:
1. Befintliga spelare som har satt in pengar (minst 200 kr) under året får free spins den första veckan utan att behöva sätta in mer pengar.
2. Nya spelare och spelare som inte tidigare har gjort en insättning får sina första free spins dagen efter den första insättningen.
3. Sedan krävs det en insättning på minst 250 kr per vecka för att fortsätta säkra free spins.

Ett exempel: Om du inte är medlem hos Mr Green, men blir det idag, och sedan gör en första insättning idag, får du free spins imorgon och sedan också varje resterande dag under veckan. Genom den insättningen aktiverar du också gratissnurr för hela nästa vecka. För att få free spins vecka 3 måste du göra en insättning under vecka 2, och så vidare.

Det är storleken på din insättning som avgör hur många free spins du får. Sätter du in 250-499 kr får du 10 gratissnurr dagligen. Sätter du i stället in 500 kr eller mer får du 25 gratissnurr.

Bli ägare till en iPhone 6

Varje torsdag kommer Mr Green att lotta ut fem stycken iPhone 6 till de spelare som har anmält sig till utlottningen och sedan har deltagit i pengaregnet som arrangeras varje torsdag. Det är helt enkelt bara att hålla tummarna!

Över 500 000 kr i kontantpriser

Som om det inte vore nog med alla free spins samt möjligheten att vinna iPhones, har Mr Green också förstärkt potterna för de traditionella pengaregnen och helgturneringarna. Varje torsdag kommer totalt 30 000 kr att regna ner på slumpmässigt utvalda spelare som spelar en utvald slot och varje helg kommer åtta spelare att få dela på 50 000 kr.