ComeOn Australian OpenÅrets första Grand Slam, Australian Open på Melbourne Park, startar på allvar idag måndag med den första omgången. Det finns alla möjligheter att turneringen kan bli en riktig höjdare både på herrsidan och på damsidan. Lite extra roligt är att vi för en gångs skull har med en svensk herrspelare i första omgången. Det handlar om Elias Ymer.

Om du tycker om att spela på tennis har vi hittat en utmärkt kampanj hos ComeOn. Kampanjen pågår ända fram till finalerna helgen 31 januari-1 februari och inkluderar sammanlagt sju olika erbjudanden. Om du är med från början kan du hämta hem en hel del riskfria spel och annat smått och gott, men du kan självklart hoppa in i kampanjen när du vill.

Pengarna tillbaka och bonusar

ComeOn har ett nytt erbjudande för varje omgång i turneringen enligt nedan schema.

Omgång 1 (19-20 januari)
Spela pre-match eller live med en insats på 50 kr och ett minsta odds på 1.80. Förlorar du ditt spel får du pengarna tillbaka.

Omgång 2 (21-22 januari)
Spela ett kombinationsspel till en insats på minst 50 kr med ett odds på minst 10.00. Om du sätter ditt spel får du 500 kr extra i bonus.

Omgång 3 (23-24 januari)
Placera ett livespel till minst 50 kr i insats och minst 1.80 i odds. Om spelet går förlorar får du pengarna tillbaka, denna gång i form av kontanter.

Omgång 4 (25-26 januari)
Spela en kupong med två eller fler matcher i mobilen till en insats på minst 50 kr och ett odds på minst 3.00. Om din kupong sitter får du 50 kr extra.

Kvartsfinaler (27-28 januari)
Placera ett vinnarspel på herrarnas eller damernas kvartsfinaler till en insats på minst 50 kr. Om din utvalda spelare torskar i raka set får du 50 kr tillbaka.

Semifinaler (29-30 januari)
Gör en insättning på minst 100 kr och placera en kupong till minst 100 kr i insats med ett odds på minst 1.80 för att få 50 kr i bonuspengar.

Final (31 januari-1 februari)
Välj ut din segerkandidat i herrarnas eller damernas singelfinaler och satsa 250 kr på det oddsvalet. Om ditt spel går förlorat får du pengarna tillbaka om något av nedan inträffar:
Någon av spelarna gör 18 eller fler ess
Någon av spelarna gör 10 eller fler dubbelfel
Din segerkandidat förlorar i raka set