Copa America BetssonIngen sommar är komplett utan en större internationell fotbollsturnering och den här sommaren bjuds vi faktiskt på action från inte mindre än två stycken, nämligen VM för damer och Copa America. För festligheterna i Chile har Betsson dragit igång en både spännande och penningstinn kampanj där alla spelare, åtminstone i teorin, har chansen att lägga vantarna på en miljon kronor per spelvecka.

Så här deltar du i Hero 6

Kampanjen går under namnet Hero 6, och det är ett väl valt namn eftersom det krävs lite av en heroisk insats för att plocka hem förstapriset. Det är nämligen den spelare som prickar exakt rätt resultat i sex matcher som går hem med miljonen. Skulle två eller fler spelare lyckas med konststycket att träffa helt rätt delas potten.

Du deltar genom att följa tre enkla steg:
1. Gå till kampanjsidan och ange hur du tror att de sex matcherna för veckan kommer att sluta.
2. Ange den e-postadress du har registrerad hos Betsson.
3. Skicka in din kupong.

Kampanjen är öppen för alla spelare som har gjort en insättning på minst 100 kr eller motsvarande under 2015. Om du inte har gjort det gäller det att du sätter in pengar före midnatt på torsdag (11 juni) för att kunna placera en kupong för veckan.

Matcherna på kupongen den första veckan.
Chile – Ecuador
Mexiko – Bolivia
Uruguay – Jamaica
Argentina – Paraguay
Colombia – Venezuela
Brasilien – Peru

Live stream av Copa America

Betsson har ordnat med en licens att visa alla matcher från Copa America via live stream på sajten, så om du inte har möjlighet att se matcherna på annat sätt kan Betsson vara ett utmärkt alternativ.