Chelsea Hazard Costa Conte

Den gamle Liverpoolbacken och numera experten Jamie Carragher har sagt att han blir väldigt förvånad om Antonio Conte är kvar i Londonklubben om tolv månader. Detta då klubben inte lyckas knyta till sig de spelare som Conte vill ha till laget.

 

Ligavinnaren Chelsea har haft svårt att knyta till sig nya spelare och truppen har bara tunnats ut under sommaren. Conte hade Romelu Lukaku, Danilo och Alex Sandro på önskelistan. Men Lukaku gick till Manchester United, Danilo gick till Manchester City och Alex Sandro är fortfarande kvar hos de italienska mästarna.

Istället för Lukaku fick man nöja sig med Alvaro Morata. Det är inget fel på Morata, men det är rätt givet att de var mer intresserade av Lukaku som har bevisat att han är en pålitlig målskytt i Premier League. Morata har spenderat den senaste säsongen främst på bänken i Real Madrid. Som bekant har Conte sagt att Diego Costa inte är önskad i klubben längre och man hoppas att spanskbrassen hittar en ny klubb, något som dock inte har skett än. Det ryktas om en återkomst till Atletico Madrid, men då den spanska huvudstadsklubben har transferförbud kan inte det ske före det kommande januarifönstret.

Sålde Matic till ligakonkurrent

Nyligen blev det klart att viktige kuggen Nemanja Matic går till en av de värsta konkurrenterna i ligan, nämligen Manchester United.

Antonio Conte har inte hållt inne med sin besvikelse över klubbens bleka transfersommar, och nu senast förlorade Chelsea mot Arsenal i Community Shield.

Jamie Carragher sa i Sky Sports att han är förvånad om Antonio Conte tränar Chelsea om ett år.

- Jag tror han är den typen av tränare som inte accepterar att personer i organisationen ovanför honom lägger sig i spelaraffärer. Speciellt inte när han nyligen vunnit ligan åt dem, säger Carragher.

Vi som kan Premier League vet att Chelsea är rätt snabba på att byta ut tränare. José Mourinho fick gå säsongen efter han vunnit Chelseas tredje ligatitel och interimtränaren Roberto Di Matteo vann Champions League med Chelsea 2012 men fick gå bara några månader senare.

 

Spela på Premier League hos Mobilebet. Vilka tror du vinner?

Mobilebet