ComeOn LiverpoolComeOn är sedan början av juli ny officiell bettingpartner till Liverpool FC i Skandinavien. Vad det betyder är att fotbollsklubben Liverpool rekommenderar ComeOn för den som vill spela på Liverpools matcher och att ComeOn får exklusiva möjligheter att tävla ut matchbiljetter och dylikt. – Vi kan erbjuda exklusiva vinster som inga andra spelbolag i Skandinavien har, säger Paul Myklebust, som är talesman för ComeOn.

Månadens match: Liverpool – Southampton

Som ett led i samarbetet har ComeOn sparkat igång en löpande kampanj som man kallar för månadens match. Varje månad kommer ComeOn att välja ut en match (förmodligen en med ett intressant motstånd) på Anfield och tävla ut två matchpaket med allt betalt. Först ut är Liverpool – Southampton som spelas på Anfield den 16 augusti.

För att delta i tävlingen ska du göra följande:
1. Anmäl dig till tävlingen genom att fylla i din registrerade e-postadress på kampanjsidan.
2. Spela för minst 100 kr på odds för slutsegrare i Premier League säsongen 2014/15 innan midnatt den 3:e augusti.
3. Spela för minst 100 kr på 1X2 på valfri match i Allsvenskan innan midnatt den 3:e augusti.

Matchpaketen inkluderar två biljetter till den aktuella matchen samt totalt 13 000 kr för att täcka kostnader för flyg och hotell.

Du kanske har sett reklamfilmen för ComeOn och Liverpool som har börjat smygsändas på vissa kanaler i Skandinavien? Brad Jones, Jon Flanagan och Jordan Henderson spelar huvudrollerna. Om inte, kika nedan: