Carabao Cupdags på Etihad Stadium: Kan Manchester City rubbas av Bristol City i jakten på en finalplats eller ska Peps mannar storma mot ännu en titel?

På förhand en väldigt jobbig match för Bristol City och ska egentligen inte ha någon chans mot Manchester City men charmen med cuperna är att det alltid finns skrällar på agendan.
Vi är väldigt nära finalen, och frågan är om något av lagen vilar sina startspelare?

Ska Bristol City lyckas skrälla sig till en finalplats?

Ingen har missat att Manchester City går som tåget i Premier League och många räknar med att Premier Leaguebucklan redan är hemma i den blå delen av Manchester. Det räcker med att slå ett öga på spelarstatistiken för att se hur bra Manchester City har varit hittills. Kevin De Bruyne leder tillsammans med Leroy Sané assistligan på nio assist tätt följt av David Silva på åtta. Även i skytteligan ligger både Sterling och Agüero i toppen med fjorton respektive tretton baljor. Dem har dessutom inte förlorat en enda match ännu i någon turnering. Bara det säger en del om hur starkt Manchester City är för tillfället.

Hämta bonus

Bristol City har till en början ångat på ganska bra i Championship men nu har laget börjat sacka lite och därför har nu Bristol åkt ner till en fjärdeplats. De två senaste matcherna i Championship har Bristol ställts mot Aston Villa (förlust med 5-0) och Wolverhampton Wanderers (förlust 1-2) och dem hoppas på en skräll mot Manchester City för att få igång laget igen. Bakåt ser det inte alls bra ut för Bristol där dem har släppt in på 26 matcher släppt in 31 mål. Det ger den svaga målskillnaden på +9 vilket absolut inte är godkänt för ett lag i jakten på en Premier Leagueplats.

Framåt har det sett stabilt ut och Bristol har lyckats göra 40 baljor på 26 matcher där en stekhet Bobby Reid har gjort tolv av dem. 7,680 ”Bristolians” åker ikväll till Etihad för att stötta sitt lag i en viktig batalj mot ett av världens just nu bästa lag. Ska dem lyckas leda sitt lag mot en ack så viktig finalplats?

 

Betta på kvällens match hos Sverigekronan

Här hittar du en grym startbonus och med ett grymt utbud har du tillgång till både casino och odds. Bli medlem idag hos spelbolaget som alltid leverar oavsett vad du är ute efter att spela på!

Sverigekronan