Chardy gör sin bästa säsong och för stunden så har han en fantastiskt spel i kroppen samtidigt som Gasquet som inte har imponerat jättemycket direkt, det blir inte en sådan ensidig historia som marknaden tror.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Shanghai
  • Match: Chardy – Gasquet
  • Spel: Chardy +3.5
  • Odds: 1.90 @ Bet365
  • Units: 4/10.
  • Spelstopp: 12.30

Jeremy Chardy, den här mannen spelar sin bästa tennis för tillfället, detta började ta fart ordentligt förra veckan i Tokyo där han vann mot Kevin i två raka 64 64. Kevin gjorde inte någon dålig match överhuvudtaget men det var Chardy som var klasser bättre, den bästa matchen den här säsongen för hans del. I matchen mot Kei så tycker jag att resultatet är lite missvisande, Chardy spelade fortfarande på en väldigt hög nivå och hade lite oflyt med sig i första, jag tycker han gjorde det bra större delen av matchen. Jag tror inte att han har tappat allt det här på ett par dagar och han kommer att matcha en inte allt för stabil Gasquet.

Richard har ingen jättesäsong bakom sig och han har inte visat upp någon bra form på slutet, otroligt mycket dumma misstag och en del häng med huvudet som har resulterat i att det har gått åt skogen. Jag tänker framförallt på sista matchen i Shenzhen, där han förlorade i två raka mot Monaco och speciellt andra setet var bedrövligt spel från fransmannen.

Och ska vi ta en titt på matchen mot Nadal, det är Nadals första match på ett bra tag då han varit skadad och Gasquet blir nollad i andra set, vilket är för dåligt.
Han ska kunna matcha honom bättre än så, han tog inte vara på chanserna vilket han måste göra imorgon om han ska krossa Chardy.

Ska även tillägga att han har förlorat mot, Pospisil, Verdasco och Estrella som är mina tre frågeteckensmatcher, vad hände här? Två utav dem är grusspelare och Pospisil är extremt ojämn.

Chardy +3.5 har varit på en liten drift men jag har fortsatt tro på att han täcker denna linan och kör på det, då jag tycker vi sitter på ett stort värde hos Bet365 till 1.95!

Twitter: @Haegge1