mpsWilliam Hill Poker är ett av de spelbolag som arrangerar onlinesatelliter till Mega Poker Series i Barcelona som spelas i juli och augusti.

Den fjärde säsongen av Mega Poker Series pågår och nästa anhalt är alltså Barcelona. Evenemanget äger rum mellan 29 juli och 2 augusti.

På William Hill kan du vinna ett av paketen värda €1500 i vilka buy-in till huvudeventet i MPS Barcelona ingår tillsammans med 4 nätter på hotell samt resa och övriga utlägg. Varje måndag spelas freerolls där förstapriset är en MPS-paket medan plats 2-20 vinner en biljett värd €11.

För att få delta i dessa freerolls som går under namnet ”MPS Package Draw Freeroll” ska du antingen vinna en biljett i någon av freerolls som spelas dagligen på William Hill Poker alternativt sätta in €25 plus generera minst 1 WH-poäng varje dag veckan som föregår en MPS Package Draw Freeroll.

Det finns också en mängd andra satelliter vilka du kan registrera dig till när du är inloggad på William Hill Poker. Satelliter finns tillgängliga t.o.m. 19 juli.