bild på casinoPartyPoker arrangerar onlinekval till nästa WPT-tävling som spelas i Madrid. Du kan vinna ett livepaket i lyxklassen värt $4000 och du kan göra ett försök utan kostnad dessutom.

PartyPoker har en lång tradition när det gäller att erbjuda kvaltävlingar till World Poker Tour och under perioden 7 maj till 10 juni kan du vinna ett livepaket till WPT Madrid. I detta ingår:

  • $2250 inköp till WPT Madrid Main Event
  • Fem nätter på hotell
  • $750 i fickpengar

Turnering äger rum mellan 28 juni och 1 juli och kvalstrukturen består av fyra nivåer. Du kan delta i kvalet på första nivån helt gratis och freeroll-satelliter spelas varje dag. I dessa vinner 25 spelare varje gång en biljett till andra kvalnivån.

Andra kvalnivån består av satelliter med inköp 1-3 dollar. Även dessa spelas dagligen och har 25 platser till nästa nivå i prispotten varje gång.

Den tredje kvalnivån har biljetter till WPT National Madrid-satelliten där prispaketen står på spel. Det kostar $25 för inköp på denna nivå som du hittar i lobbyn på PartyPoker under namnet WPT National Madrid satellitkval och spelas varje dag 13:55 ET (söndagar 11:15 ET).

WPT National Madrid-satelliten utgör direktkval till WPT Madrid och för varje $4000 i prispotten finns ett garanterat paket. Turneringen spelas varje söndag på PartyPoker fram till 10 juni och inköpet är €225.