Under gårdagen kunde vi se de första returmatcherna av åttondelsfinalerna i årets upplaga av Champions League. Ikväll hittar vi ytterligare två matcher då Manchester City får besök av FC Basel, samtidigt som Juventus gästar Wembley. Avspark ikväll 20:45. Något som vi vet redan nu är att Liverpool & Real Madrid är klara för kvartsfinal.

Hämta bonus hos Royal Panda här!

För att summera gårdagens returer så bjöds det i ärlighetens namn inte på några större skrällar. Liverpool gick ut och spelade av matchen mot FC Porto, som man lyckade slå med hela 5-0 i de första mötet. I de andra returmötet så var det Paris SG mot Real Madrid. ”Los Blancos” lyckades vinna de första mötet med hela 3-1 hemma på Santiago Bernabeu. Dock var flera experter oense över gårdagens returmöte med tanke på att PSG gått rent på hemmaplan under säsongen. Med andra ord var det desto mer spännande i detta möte, iaf inför matchen. Och vi bjöds stundtals på en riktigt intensiv fotboll på Parc de Prince.

PSG ute redan i åttondelsfinalen

Men i början av andra halvlek så var det återigen dags för en av världens bästa spelare att kliva fram och sätta 1-0 till bortalaget. När verratti sedan i den 65:e matchminuten åkte på sitt andra gula kort så såg det aningen mörkt ut för de franska laget.

Dock lyckades Javier Pastore kvittera fem minuter efter verrattis utgång. Men detta var inte PSG:s kväll. När Casemiro i den 79:e minuten gjorde 2-1 till Real Madrid så var allt hopp ute. Matchen slutade 2-1 och därför åkte man ut med hela 5-2.

Till nästa år gäller det att försöka få ett ännu starkare lag som kan utmana om titeln. En av anledningarna är att Malmö FF sett otroligt starka ut i år och att man varit tydliga med att ett missat Champions League-deltagande skulle vara ett stort misslyckande.

Rosenberg levererade återigen för mästarna

Förvisso förlorade man igår (Tisdags) mot Nordsjälland, men man bör ha i åtanke att det var ett otroligt mediokert Malmö FF som ställde upp. Den enda som egentligen kan utmana om en plats i den ordinarie startelvan är Markus Rosenberg. 35-åringen var fullkomligt lysande och gjorde bägge målen för ”di blåe”.

Ikväll är det dags för returmötet mellan Tottenham & Juventus. När lagen möttes för två veckor sedan så var det Juventus som inledde starkast, redan efter 10 minuter hade man tagit en 2-0 ledning och det såg ut att bli en riktigt jobbig afton för spurs.

Men i den 35:e matchminuten så lyckades målkungen Harry Kane reducera till 2-1. I den andra halvleken så var det ett pånyttfött Tottenham som tog tag i taktpinnen rejält och därför var det inte allt annat än rättvist när dansken Christian Eriksen Smällde in 2-2. Ett resultat som också stod sig matchen ut.

Vill du spela på kvällens Champions League-matcher, eller någon av de andra matcherna som kommer spelas i veckan så kan vi på Spelaspel rekommendera att ni spelar hos Royal Panda. Just nu får du som ny kund ett freebet 200 kronor att lägga på ett valfritt spel. Dock bör påminnas om att ditt freebet måste ha ett odds som är på minst 2 gånger pengarna, men med pandans odds så ska inte detta vara allt för svårt! Lycka till!

Royal Panda