Dags för omgång två i Champions League och det är en fullspäckad afton som de gode UEFA bjuder oss på. Två Premier League-lag i form av Tottenham och Liverpool spelar ikväll på bortaplan när Spurs åker till Cypern för möte med APOEL FC medan Liverpool får åka till lite kallare breddgrader när Spartak Moskva står för motståndet.

Stormöte i Dortmund

Den bästa matchen för kvällen innehåller dock inga engelska lag utan vi får åka till Tyskland för en riktigt maxad fotbollsfest. Borussia Dortmund har gått som tåget i inledningen av säsongen och leder lite överraskande Bundesliga före antagonister som Bayern München och Red Bull. De svartgula tyska hjältarna tar emot Zidanes Real Madrid som inte alls imponerat i inledningen på säsongen.

I ligan har det varit en mardrömsinledning för Los Blancos som dessutom hade Ronaldo avstängd de första matcherna. Man är i skrivande stund hela 7 poäng efter ständige rivalen FC Barcelona. Zinedine Zidane har aldrig haft några motgångar sen tag över laget efter ”the fat spanish waiter” och vann Champions League sitt första år – en titel han försvarade i fjol när Madridklubben dessutom tog hem La Liga.

Halv landslagselva på skadelistan

Inför kvällens match är Real knappa favoriter trots bortaplan på Westfalen Stadion. Den gula väggen kommer köra allt för att lyfta fram sina hjältar till seger men tar vi en titt på skadelistan så är det inga dussinspelare vi hittar på skadelistan. Halva tyska landslagstruppen är i princip borta och spelare som Marco Reus, Mario Götze, Marcel Schmelzer, Erik Durm, Sebastian Rode, Raphael Guerreiro, Andre Schurrle missar kvällens drabbning.

Hämta Bonus

Real Madrid i sin tur saknar förra årets stora matchvinnare Marcelo och dessutom är Karim Benzema, Mateo Kovacic och Theo Hernandez borta på grund av skada.

Spela på Champions League hos Bethard

Om du vill spela på kvällens match eller någon annan match i Champions League är Bethard ett utomordentlig alternativ. Som regel har Bethard de högsta oddsen på de flesta matcher och turneringar. Real Madrid är knappa favoriter trots spel på bortaplan.

Odds Bethard Borussia Dortmund vs Real Madrid
1 – 2,85
X – 3,95
2 – 2,45

BetHard