På onsdag är det dags för Champions League-fotboll igen och vi väljer att blicka bort mor Wenbley Stadium där Tottenham tar emot Cypriotiska APOEL FC. Tottenham måste vinna för att kunna gå segrande ur gruppen, före Real Madrid. Man har under de senaste matcherna inte lyckats komma upp i den nivån man är var vid att göra. Och därför ska de bli spännande att se vad de kan hitta på under tidsdagens drabbning. Avspark 20:45

Champions League

Tottenham hade under inledningen av såväl Champions League och Premier League ett riktigt bra spel och körde över motståndet i nästintill varenda match. Ikväll Spelar man sin sista match mot Apoel FC och har ett jätteläge att vinna gruppen, vilket skulle innebära att man får möta någon av de andra tvåorna, vilket man givetvis inte vill undvika. Under de senaste fem matcherna har man endast lyckats med att ta en vinst som var mot Borussia Dortmund.

Apoel FC har ikväll möjlighet att kuinna gå vidare i till Europa League, men då gäller det att man plockar minst en poäng, samtidigt som Borussia Dortmund förlorar mot Real Madrid.

Värt att notera inför kvällens match är att Apoel FC har vunnit tre raka matcher i ligan, vilket givetvis bäddar gott inför kvällens drabbning, Man stiger ikväll in på planen utan sin ordinarie målvakt Boy Waterman, som tyvärr är skadad. Men trots detta tros det vara ett riktigt taggat Apoel FC som ikväll stiger in på Wembler Stadium. Frågan är om det räcker för att rå på de stora bjässarna från Tottenham. Tror du på Tottenham så kan du fortsätta läsa för nedan finns ett erbjudande du bara inte kan tack nej till.

Om du vill spela på Matchen Tottenham – Apoel FC eller på någon av de andra matcherna i Champions League så har Betfair ett grymt erbjudande. Just nu har man maxat oddsen på en hemmavinst till hela 18 gånger pengarna!

Hämta oddsboosten här!