Avslutningen på en härlig fotbollssäsong väntar oss med en mycket jämn Champions League final där Inter är knapp favorit och i stort sett vad som helst kan hända.

Men visst är det fördel för Inter i denna final i både anfall och försvar. Man är snäppet vassare i dom flesta lagdelar, matchen i stora drag tror jag kommer att handla mycket om omställningar, här är lagen någorlunda lika om än knapp fördel Inter. Inter kan vara riktigt giftiga när dom får maskineriet att stämma och farten är det sannerligen inget fel på.

Trots att det är liten fördel för Inter vågar inte jag säga något om utgången, som jag sa tidigare så är detta en riktigt jämn final där vad som helst kan hända och det skulle lika gärna kunna avgöras med en slantsingling. Lika gäller antalet mål i denna match, 50/50 säger jag, det kan lika gärna dundra till och vi får se en målkavalkad, lika gärna kan det bli en riktigt tillknäppt historia med knappt några mål.

Vad vi förmodligen inte kommer att få se är något taktiskt rävspel tränarna emellan då dom kan varann för bra för det. Mourinho som annars är en riktig taktiker hyser stor respekt för van Gaal som kan betecknas som lite av en mentor för Mourinho. Hur tränarmatchen kommer sluta får vi vänta och se.

På det stora hela verkar dom flesta experter vara överens om att Inter kommer ta hem denna final på ett eller annat sätt.

För er som vill ha lite extra spänning framför tv:n finns det tonvis med specialspel hos bolagen, dom flesta bolagen har också pengarna tillbaka garanti på flertalet spel. Inte att glömma är att många spel går att spela Live under matchens gång.

För att ni ska ha senaste informationen kring eventuellt specialspel, pengarna tillbaka garantier samt Livespel gör ni bäst i att besöka erat bolag och kika på vad dom erbjuder och villkor för detta.

Jag kommer i alla fall att njuta av denna match utan kupong i handen. För er som spelar på matchen önskar jag er lycka till.

Nu hoppas vi så klart på att vi får se en riktigt bra final med rent spel och mycket mål.