Unibet Champions LeagueDet är idag fem dagar kvar till finalen i Champions League mellan de två lagen från Madrid, Real och Atlético. Unibet är inte det spelbolag som missar stora sporthändelser och den här gången har man till och med satt samman en kampanj med ett erbjudande varje dag fram till och med finaldagen lördag.

Free spins och oddserbjudanden

Idag måndag är det en kombination av odds och slots som utgör erbjudandet. Om du spelar för minst 300 kr i oddslobbyn fram till kl. 23:59 idag får du 15 free spins på nya automaten Aliens i morgon efter kl. 15:00. Viktigt att notera är att dina oddsspel måste vara avgjorda innan midnatt. Du kan alltså tyvärr inte spela på nattens NHL.

Vad resten av veckan bjuder på, är än så länge en hemlighet. Du kan förmodligen räkna med att få ytterligare ett eller ett par knippen free spins och något slags oddserbjudande på hockey-VM (kanske ett riskfritt spel?).

För att du ska kunna utnyttja något av veckans erbjudanden måste du först anmäla dig med ditt användarnamn på den speciella kampanjsidan. Om du missar det för dagens övningar får du tyvärr inga free spins.