Mr Ringo

Som vi har längtat efter att få höra den där hymnen igen, att mitt i veckan få skämmas bort med fotboll i absolut världsklass. Champions League är tillbaka och det med besked, hela nio stycken matcher finns att välja bland. Förra säsongens finalister Atletico Madrid beger sig till Holland för ett möte med PSV medans Pep Guardiolas Manchester City tar emot tyska klassikerlaget Borussia Mönchengladbach, missa inte detta. Spela på kvällens matcher hos Mr Ringo!

 

Manchester City vs Bor. Mönchengladbach | 20.45

Pep Guardiola har fått en flygande start på sitt tränaruppdrag hos Manchester City. Obesegrade i ligan och vinst i senaste Manchesterderbyt mot rivalen Manchester United. Nu ska man ge sig in i Champions League och man gör det genom att ta emot det tyska storlaget Bor. Mönchengladbach med Oscar Wendt i laget. En match som man är stora favoriter till att vinna men samtidigt ska gå in till med stor respekt då tyska lag ofta går bra ute i Europa.

 

PSV vs Atletico Madrid | 20.45

Efter att ha kryssat i de två första ligamatcherna så fick Atletico Madrid till slut sin 3-poängare när man i helgen slog tillbaka Celta Vigo med 4-0. Samma resultat vann även PSV med när man slog Nijmegen på bortaplan, det är alltså två lag med lågan uppe som möts på Philips Stadion. Atletico Madrid, som förlorat två stycken finaler de senaste tre åren kommer säkert göra allt i sin makt för att låta detta bli säsongen då man titulerar sig som Europas bästa. Man är med all rätt favoriter i kvällens match och ska om ingen underskattning infinner sig plocka med sig 3 poäng hem till Madrid.