Esqueleteo Explosivo slotCasumo har börjat erbjuda slots från den nya speltillverkaren Thunderkick. I skrivande stund går det att spela både Esqueleto Explosivo och Magicious hos Casumo, och vi räknar med att ännu fler spel från Thunderkick kommer att dyka upp framöver. Thunderkicks spelportfölj består av ovan nämna spel plus 1429 Uncharted Seas, Barber Shop, Birds on a Wire, Turning Totems, Børk the Beserker och Toki Time.

Fram tills nu har Casumo endast haft spel från NetEntertainment (NetEnt), så frågan är vad det innebär att de nu börjar samarbeta med Thunderkick också. Är detta bara en engångsföreteelse, eller har Casumo blivit intresserade av att bredda sitt spelutbud med spel från många olika speltillverkare?

Esqueleto Explosivo

Esqueleto Explosivo är en slot som inspirerats av firandet av De Dödas Dag i Mexiko, och som lockar med Dropping Symbols, Mucho Multipliers och Explosivo Wild.

I samband med De Dödas Dag brukar man kunna köpa vackert dekorerade dödskallar i sockerkristyr i Mexiko, och det är just sådana färggrannt utsmyckade dödskallar som dyker upp som symboler i det här spelet.

Esqueleto Explosivo är en slot som skiljer sig från mängden på flera olika vis. Här finns till exempel inte några snurande hjul, utan dödskallarna ramlar ned från himlen och landar på sina skelett, skelett som underhåller dig genom att spela mariachimusik. Antalet spellinjer på Esqueleto Explosiv är 17 vilket ju inte direkt hör till vanligheterna i slotsvärlden.

Magicious

Temat för Magicious är fingerfärdiga trollkarlar och deras spännande föreställningar. Exempel på symboler som förekommer på hjulen är trollstaven och den svävande lådan. Magicious har tio spellinjer, och man kan vinna både från vänster till höger och från höger till vänster (Win Two Ways). Till din hjälp har du en vildsymbol som kan ge ny-snurr.