Casumo firar helgen med att ge alla sin svenska medlemmar två presenter:

  • En insättningsbonus på 50% som gör att du kan skaffa dig upp till €50 i bonus. Sätter du in €100 får du alltså €50 i bonus och har €150 att spela för.
  • 10 stycken gratissnurr på den nya slotmaskinen Thief.

Thief är en splitterny videoslot med 3D-grafik från NetEntertainment som haft världspremiär den här veckan och Casumo är ett av de casinon som redan har den tillgänglig i sitt sortiment. Nu kan du spela Thief helt gratis med chans att vinna riktiga pengar hos Casumo. Allt du behöver göra är att logga in till ditt spelkonto, klicka på ditt användarnamn överst till vänster på skärmen och sedan klicka på värdesaken. Slotmaskinen Thief dyker då upp automatiskt och är fylld med 10 gratissnurr åt dig.

Thief är ett fartfyllt spel där vi får följa en riktig mästertjuv i hennes jakt på en dyrbar diamant. Till din hjälp när du spelar har du bland annat en expanderande vildsymbol som kan täcka hela mittenhjulet. Det finns även en bonusbana som består av frispins där flera av de reguljära symbolerna försvunnit och ersatts av verktyg, diamanter och adrenalin. Du kan vinna över 300 000 kronor på en satsning!

Klicka dig vidare till Casumo för att hämta dina 10 gratissnurr innan de försvinner. Väljer du att göra en insättning kan du dessutom dra nytta av insättningsbonusen och skaffa dig upp till €50 extra att spela för.