Casumo Casino ger dig just nu 10 stycken gratissnurr så att du kan prova på den nya slotmaskinen Wild Turkey.

Skynda dig över till Casumo för att hämta dina snurr, de är nämligen bara tillgängliga fram till klockan 23:59 söndagen den 24 februari 2013.

Wild Turkey – här går det vilt till

Wild Turkey handlar inte om vilda fester på stränderna i Turkiet utan om anfäderna till de stora fåglar som brukar bli uppätna vid Thanksgiving. Wild Turkey (Meleagris gallopavo) är förfadern till tamkalkonen, som hållits av befolkningar i Mesoamerika i minst 2 000 år. Det är fortfarande oklart exakt var någonstans människan först började hålla kalkon som tamfågel, men mycket tyder på att det var i centrala Mexico, något som tillverkarna av slotten Wild Turkey har tagit fasta på.

Spelet Wild Turkey utspelar sig i otillgängliga bergstrakter täckta i skimrande grönska, där NetEntertainments antropomorfa vilda kalkoner lever sina vilda och spännande liv bland Aztek-inspirerade stenristningar. Wild Turkey har 5 hjul och 20 spellinjer, och du kan vinna upp till 800 000 mynt på en satsning!

Till din hjälp när du spelar Wild Turkey har du bland annat en vanlig vildsymbol och en Stacked Wild, och du kan också erhålla gratissnurr.

Prova på Wild Turkey gratis 10 gånger hos Casumo

Missa inte denna chans att få prova på nya Wild Turkye helt gratis. Gratissnurren ligger och väntar på dig fram till klockan 23:59 natten mellan söndag och måndag. Klicka dig  över till casumo nu!