Casumo Challenge 10000Casumo Challenge är tillbaka och i denna upplaga är förstapriset inte mindre än 10 000 euro. Totalt är det 90 spelare som får lägga beslag på mer eller mindre rejäla kontantpriser. I tillägg kan alla spelare inkassera en hel mängd belöningar löpande under kampanjen. Kampanjen startar den 21 augusti och avslutas den 9 september.

Välj nivå och klara utmaningarna

I likhet med vad som har gällt i alla tidigare upplagor av Casumo Challenge (de börjar bli ganska många nu!) ska du först välja svårighetsnivå, nämligen Lätt, Medel eller Hardcore. Spelar du på den ”lätta” nivån behöver du inte satsa så mycket per kvalificerat snurr och uppgifterna är inte särskilt blodiga. Medel är svårare än Lätt och Hardcore är givetvis den mest utmanande nivån.

För att få en första belöning ska du klara av två uppdrag. Du kan då inkassera antingen free spins eller super spins. Nästa belöning får du efter att du har klarat av sex stycken uppdrag. Även då får du fria spelomgångar på slots.

Lägst antal snurr vinner stort

Så fort alla uppdrag är utförda på den nivå du spelar på kommer du med på en topplista. De 30 bästa spelarna blir sedan belönade med kontantvinster. ”Bästa spelarna”? Jo, det är de spelare som använder minst antal snurr för att klara av uppdragen som inkasserar vinsterna. Förstapriserna är 800 euro (nivå Lätt), 1500 euro (Medel) samt 10 000 euro (Hardcore).