Thrills sommarOm du var med när det begav sig förra sommaren vet du att Thrills Casino verkligen skämde bort oss. Med dagliga erbjudanden var Thrills helt enkelt ett säkert kort för den som vågade vägra stranden. Thrills kör i princip samma koncept i år och vi bjuds på över 60 dagar av dagliga free spins-erbjudanden, reloadbonusar, utlottningar och mycket mer.

Om du har ett spelkonto hos Thrills och tidigare har gjort minst en insättning kan du börja ta del av de dagliga erbjudandena direkt. Om inte får du en entrébiljett till festen dagen efter det att du gör din första insättning.

Free spins och Bonus-O-Metre

Det kommer att vara mest fokus på free spins-erbjudanden samt ”boosts” på din personliga Bonus-O-Metre. Du kan räkna med att få ett par knippen free spins varje vecka genom att göra kvalificerande insättningar som du sedan också omsätter en gång. Vinsterna från gratissnurren är dock som vanligt omsättningsfria. När det gäller Bonus-O-Metre kommer du bland annat att på söndagar få dubbla poäng för bonusrundor på utvalda spel, vilket gör att du enklare når de milstolpar på din Bonus-O-Metre som ger dig free spins.

Att komma ihåg när det gäller erbjudanden på Thrills är att de nästan alltid är segmenterade. Varje dag kommer du att få ett e-postmeddelande med vad som gäller för specifikt just dig under dagen. Om du inte får något e-postmeddelande får du gå in på sajten och där klicka fram dagens erbjudande för att se vilken belöning du kan ta del av.