Netbet cashbackOm du känner för att spela på Premier League i helgen är NetBet ett givet val, detta eftersom man erbjuder cashback på upp till 50% på alla matcher på lördagen. Det är totalt sju matcher som spelas på lördag och höjdpunkten är den tidiga matchen mellan Chelsea – Liverpool på Stamford Bridge.

För att ta del av cashback-erbjudandet ska du först se till att anmäla dig på den särskilda kampanjsidan. Sedan är det bara att placera valfritt antal singelspel på de sju matcherna. Notera särskilt att du enbart kan få en återbetalning för spel placerade före matchstart.

Om du sätter ett spel betalas vinsterna ut som vanligt tillsammans med din insats. Skulle ett eller fler spel gå förlorade får du i stället en cashback på förlusten. Hur stor den blir avgörs helt slumpmässigt. Har du tur får du en cashback på 25% eller till och med 50%. Har du lite mindre tur får du en återbetalning på 5% eller 15%. Återbetalningen gäller för den totala förlusten under dagen och maximal cashback är 50 euro. Eventuell återbetalning landar på ditt konto på tisdag i nästa vecka.