Redbet CashbackVM-erbjudandena duggar tätt så här knappt en vecka innan festligheterna startar i Brasilien. Nu har också Redbet slutit sig till skaran av spelbolag som har låtit sina kampanjmakare jobba övertid på sistone. Genom Redbets VM-kampanj kan du få en cashback på upp till 1000 euro på eventuella förluster om en viss portugis vid namn Cristiano Ronaldo vinner skytteligan. Han är i knallform den gode Ronaldo, så kanske har Redbet tagit sig vatten över huvudet här?

Detaljerna i Redbets kampanj är som följer. Skulle Ronaldo vinna skytteligan, alternativt dela skytteligatiteln tillsammans med någon eller några andra samtidigt som Portugal är det av målspottarnas lag som når längst i turneringen, betalar Redbet tillbaka upp till 1000 euro i en cashback-bonus på nettot av dina spel på VM. Erbjudandet gäller alltså inte något enskilt spel utan alla dina spel under VM-turneringen. Har du ett positivt resultat får du givetvis ingen cashback, men går du back så får du pengar tillbaka!

För att dina spel ska räknas i kampanjen måste du satsa minst 20 euro per gång. I övrigt finns inget annat att lägga på minnet än att du måste begära eventuell cashback senast torsdagen den 17 juli.

Din cashback betalas ut som bonuspengar som måste omsättas sex gånger till odds på minst 1.50. Du har 30 dagar på dig att uppfylla omsättningskravet efter att du har tagit emot din cashback.