bet365 - ett av världens mest kända spelbolagCash-out börjar bli standard på spelbolagen. Att kunna stänga ett spel i förtid och antingen säkra en vinst eller minimera en förlust är en funktion som många spelbolag erbjuder och som många spelare använder sig av flitigt. Vissa spelbolag har dock gått ett steg längre och erbjuder även ”delvis stängning”. Vad detta innebär är att man inte behöver stänga hela spelet utan kan låta en del av det fortsätta vara aktivt.

Bet365 är ett av de spelbolag som ligger i framkant när det gäller delvis stängning och funktionen finns numera tillgänglig på många hundra spelobjekt varje vecka.

För att använda funktionen på ett aktivt spel ska du, i stället för att bara klicka på alternativet ”Stäng spel”, aktivera tilläggsfunktionen för att delvis stänga. Knappa in hur mycket du vill ta ut från det aktuella spelet och bekräfta för att säkra en återbetalning. Resterande del av spelet kommer att ligga kvar för att fastställas i enlighet med resultatet för det odds du har spelat.

Det är inte alla spelobjekt och kuponger som kan stängas i förtid, utan funktionen finns bara tillgänglig på singlar och raka flervalsspel, till exempel en trippel med tre hemmasegrar.