logotypMPN (Microgaming Poker Network) introducerar ett nytt koncept med Heads Up 8-Man Blaze – detta blir en möjlighet att spela heads up i en pool med 8 spelare.

Då trafiken varit dålig på cash game borden för två spelare valde MPN att ta bort dessa och har ersatt dem med ett nytt spännande spelformat. Heads Up 8-Man Blaze som det nya formatet heter utgår från Blaze Poker snabbpoker och samlar upp till 8 spelare vilka involveras pokerspel som sker heads up.

En annan stor anledning till varför MPN valde att ta bort sina heads up bord för vanlig cash game var att för många spelare satt ensamma på bordet och väntade på en svagare spelare, så kallat ”bum hunting”. Nu kommer inte detta ske utan kontrollen minskar över vem som blir ens motståndare, vilket till exempel innebär att du inte kan bli måltavla för ett proffs som bara sitter och väntar på ett bord.

Heads Up 8-Man Blaze kan du bland annat hitta i dessa pokerrum:

  • Betway Poker
  • Ladbrokes Poker
  • NordicBet Poker

För att hitta till bordet väljer du fliken “Blaze” I pokerklienten och där ska du leta efter bord vars namn innehåller “Blaze – Heads Up”. Insatsnivåerna du kan välja mellan är från €0,05/€0,10 till €50/€100.