Redbet Odds Cash DropRedbet har kontrakterat en tomte för hela december och hans uppgift är att dela ut hela 1000 euro varje dag i ”cash drops”. En svensk översättning kan väl sägas vara ”pengaregn”? Varje dag får 50 spelare 20 euro rakt in på spelkontot i en kampanj som pågår åtminstone fram till julafton.

Så här får du 20 euro i oddspengar

Det krävs ingen extra prestation för att få chansen att ta del av 20 euro i bonuspengar på odds. Det är bara att logga in varje dag och hålla tummarna för att Redbets jultomte har varit framme. Bonuspengarna delas ut helt slumpmässigt så det är bara turen som avgör om du blir belönad eller inte.

Om du har fått en tidig julklapp måste du använda den samma dag. Du behöver dock inte satsa alla 20 euro på en kupong utan kan dela upp insatserna. Huvudsaken är att du spelar före kl. 23:59. Om du inte gör det förfaller bonuspengarna.

De bonuspengar som inte utnyttjas skickas vidare till nästa dag och det innebär att kampanjen kan pågå längre än till julafton. Varje belöning blir dock exakt 20 euro, även om det skulle ligga mer än 1000 euro i potten en enskild dag.