Den danske spelaren Mickey ”mement_mori” Petersen är numera instruktör på den populära undervisningssajten CardRunners och hans första video ligger redan ute för beskådan.

Videon visar en $100 Rebuy turnering där Petersen startar på åttonde plats av nio vid finalbordet. Texten hos CardRunners beskriver videon såhär:

”Det är inte varje dag som en av världens bästa turneringsspelare bestämmer sig för att titta förbi och ladda upp en video. Så det här måste innebära starten på en ny era hos CR…mement_mori ger er sin fullständiga analys av finalbordet i en $100 Rebuy. Han startar 8/9 vid finalbordet och visar hur han utför sin magi och hanterar sin hög.”

Petersen vann precis Event #27 i Full Tilt Online Poker Series (FTOPS) XVII, vilket innebär att han numera har två FTOPS-segrar på meritlistan. Just nu ligger han överst i Bluffs rankning av Online Player of the Year, och PocketFives.com rankar honom som femma.

I en intervju på CardRunners uttrycker Petersen sin glädje över att numera ha två gyllene FTOPS-jerseys.

”Det är ganska coolt eftersom FTOPS numera har pågått så länge att många av de skickliga spelarna har vunnit en. Två däremot, det är en betydligt mindre och mer exklusiv klubb. Förhoppningsvis kan jag lägg till ytterligare en till min samling nästa säsong.”

Att bli instruktör på CardRunner innebär att Peterson numera kan räkna bland annat JungleMan12 och John “Jimmy Legs” Wray som sina kollegor.

För att ta del av träningen på CardRunners behöver man vara betalande medlem, men man måste inte betala i pengar – det går lika bra med Full Tilt Points. För 5 500 Full Tilt Points får du en månads medlemskap hos CardRunners. Bäst av allt är att du får behålla dina poäng, de dras alltså inte från ditt konto.