Carat Bingo ny sajtCarat Bingo har fått en omfattande ansiktslyftning under augusti. Egentligen är hela webbplatsen omgjord i minsta detalj. Det är bara logotypen och den generella färgsättningen som har hållits intakt. Förändringarna innebär klara fördelar för dig som spelare. Det är enklare att hitta rätt och hela upplevelsen av Carat Bingo känns fräschare och mer attraktiv.

En ny bingolobby

Förstasidan på Carat är numera framför allt fokuserad på casinospel. Det innebär dock inte att bingon i och med omdaningen får nöja sig med en undanskymd tillvaro. Med ett klick på alternativet ”Bingo” i menyn längst upp på sidan kommer du direkt till bingolobbyn.

Bingolobbyn är helt ny och måste sägas vara betydligt snyggare och bättre strukturerad än tidigare. Lobbyn utgörs av ett antal boxar – en för varje aktuellt spel – och för att gå direkt in i handlingen är det bara att klicka på knappen märkt ”Spela” som visas på respektive box. Boxarna visar information om speltyp (90 bollars, variantbingo, med mera), hur många spelare som har anmält sig, kostnaden per bricka, aktuell vinstpott samt eventuell jackpott. En timer som räknar ner till nästa spel visas också i boxen.

Bonusar och free spins

Carat Bingo erbjuder alla nya spelare ett registreringserbjudande och en insättningsbonus. Så fort du har registrerat dig som ny medlem kommer du att få 20 free spins på NetEnts slot Wonky Wabbits. När du sedan gör en insättning får du en bonus på 100% upp till 1500 kr. Bonusen adderas till din spelkassa omedelbart efter att din insättning har registrerats.