Första mötet på Stamford Bridge slutade 0-0, vilket innebär fördel för kvällens hemmalag Arsenal när det nu är dags för det andra mötet i den engelska ligacupens semifinal.

 BetHard

Det är med andra ord två lag som har allt att spela för i en match som förväntas bli öppen och underhållande. Det är förövrigt tredje gången den här månaden som de två London-lagen ställs mot varandra och efter att de två tidigare mötena slutat med oavgjorda resultat (2-2 i ligan och 0-0 senast i Carabao cup) så är det alltså äntligen dags att plocka fram en vinnare. Den som vinner här och avancerar till final ställs mot Manchester City som besegrade Championship-laget Bristol City med sammanlagt 5-3.

Ljusare tider för Arsenal

Arsenal ser ut att resa sig till slut efter att ha haft en jobbig period med dåliga resultat och transferspekulationer som jämt och ständigt cirkulerat. Senaste matchen i Premier League slutade med en kross av Crystal Palace efter att ha rivstartat matchen genom att göra hela fyra mål på de 22 inledande minutrarna i matchen. Klubben verkar ha fått lite mer harmoni och framtidstro inte bara på grund av den senaste matchen, utan även för att Alexis Sanchez äntligen fått sin vilja igenom och lämnat klubben för Manchester United. I utbyte fick Arsene Wenger en revanschsugen Henrikh Mkhitaryan som i sina bästa stunder är ren världsklass. Dessutom ser det ut som att vindsnabbe Pierre-Emerick Aubameyang är på väg in från Dortmund innan fönstret stänger, så det är definitivt ljusare tider hos ”The Gunners” om man jämför med hur det såg ut för bara en månad sedan. Skadeläget ser också det bättre ut och Aaron Ramsey, som missade matchen mot Crystal Palace på grund av sjukdom samt Nacho Monreal som utgick skadad i densamma ser ut att kunna vara spelklara igen. Saknas gör definitivt skadade Olivier Giroud och Danny Welbeck samt nyförvärvet Mkhitaryan som får vänta på sin debut eftersom han redan har spelat i Carabao cup för Manchester United.

Hämta din bonus här!

 

Antonio Conte har även han fått se sitt lag avgå med storseger förra helgen då Brighton besegrades med klara 4-0. Även i Chelsea har det sett väldigt knackigt ut med många oavgjorda resultat och skral målskörd. Ironiskt nog verkar det ha lossnat i samma veva som deras främste målskytt Alvaro Morata missade matchen på grund av skada, vilket han med största sannolikhet gör även denna match. Cesc Fabregas är även han skadad och Danny Drinkwater och Gary Cahill är båda tveksamma till spel.

Spela hos Bethard

Vill du spela på denna match mellan Arsenal – Chelsea eller någon av de andra matcherna som spelas på onsdagskvällen så är Bethard ett mycket bra alternativ. Just nu erbjuder de dig som är ny medlem en välkomstbonus på 100 % upp till 1400 kronor, så klicka dig in på Bethard och skynda dig att ta del av den!