På tisdag är det dags för kvartsfinal i Carabao Cup. Lottningen som skulle ha sänts live via twitter strulades till rejält och när allt var färdigt stod det bland annat klart att ”The Gunners” får möta West Ham. Matchen spelas på Emirates Stadium med avspark 20:45.

Özils mål var en pärla

Arsenal mötte under lördagen West Ham i en match som totalt ägdes av Wengers mannar. Mezut özil lyckades med ett drömmål se till att Arsenal kunde hämta hem ytterligare tre poäng på hemmaplan.  Efter matchen var managern Arsene Wenger lyrisk: – Özils mål var en pärla.

Hämta bonus här! 

Arsenal hade inför lördagens match lyckats tappa poäng i bortamötena mot Southampton och West Ham. Men idag var allting sig likt för londonklubben och man kunder relativt enkelt vinna över ett minst sagt svagt Newcastle.

Tungt för Newcastle

Newcastle har inte gått särskilt bra under den senaste tiden och har på nio matcher endast lyckats ta en poäng, vilket gör att man med all sannolikhet ser ut att spela i Championchip nästa säsong om man inte vaknar till liv nu. Man har fullkomligt rasat i tabellen och i nuläget finns det inte mycket som talar för att man lyckas vända på skeppet. Även på ägarfronten ser det ut att snart bli ett byte, något som hade gjort att man eventuellt kunnat få nya pengar att köpa spelare för. Detta har Rafael Benitez påtalat under en längre tid då han anser att det nuvarande laget inte håller den kvalitet som behövs i Premier League.

Matchen på Tisdag kommer bli en Rejäl uppgift för David Moyes och West Ham. Trots att man lyckades vinna med 3-0 borta mot stoke i lördags så blir detta en för tuff uppgift. Vill du spela på matchen mellan Arsenal FC – West Ham, eller någon av de andra matcherna i Carabao Cup så har LeoVegas ett grym utbud på spel och med odds som står sig högt marknadsmässigt. Just nu får du som ny kund 100% i bonus på din första insättning upp till 1000 kronor.

leovegas