CaliberBingo har fräschat upp sin sajt och firar genom flera olika kampanjer. Klick dig vidare för att se hur CaliberBingo ser ut nuförtiden och vad de har att erbjuda sina gamla och nya medlemmar.

En av de intressantaste kampanjerna är den som delar ut iPhone5. Två telefoner har redan deltats ut, och den 25 oktober har du din chans igen. Dessutom finns ett andrapris på 1 000 kronor och ett tredjepris på 500 kronor.

För att delta i utlottningen, gå till tävlingssidan hos CaliberBingo och anmäl dig genom att ange ditt användarnamn. Varje gång du sedan omsätter 300 kronor hos CaliberBingo under perioden 15-24 oktober får du en lott till dragningen. Alla spel utom bingo räknas.

I första dragningen var det Zaphira som hade turen på sin sida och blev ägare till en splitterny iPhone5 och i andra dragningen gick telefonen till Melanie1971. Får vi se ditt användarnamn i vinstlistan den 25 oktober?

Har du inget konto hos CaliberBingo? Registrera dig så får du omedelbart 50 kronor att spela för, utan krav på insättning. Om du sedan väljer att sätta in pengar får du 200% bonus på första insättningen upp till 2 000 kronor, och 50% bonus på andra insättningen upp till 600 kronor.

Du kan alltså få upp till 2 650 kronor i välkomstbonus hos CaliberBingo!