Hos NewyorkCaliber Bingo pågår fortfarande en tävling där du har chans att vinna en resa till New York, men tävlingen avslutas den 30 november så vänta inte för länge med att haka på om du skulle vilja åka till New York med Caliber Bingo nästa år.

Det finns även en hel del andra priser att vinna i tävlingen hos Caliber Bingo, i form av kontanter och bonuspengar. Totalt kommer 17 av deltagarna att belönas med något.

Caliber Bingo lottar dessutom ut en Samsung Galaxy surfplatta varje vecka under tävlingsperioden.

Såhär deltar du

Varje gång du spelar för riktiga pengar hos Caliber Bingo under perioden 1-30 november 2014 samlar du poäng och klättrar på ledartavlan.

  • Satsningar på bingo ger 10 poäng för varje 1 000 kronor
  • Satsningar på övriga spel ger 5 poäng för varje 1 000 kronor

Om du befinner dig på någon av de översta 17 platserna på ledartavlan när tävlingen är över kommer du att belönas. De spelare som ligger på de tre översta platserna kommer att delta i en utlottningen för att avgöra vem som ska vinna resan till New York.

Bo på Milford Hotel i hjärtat av Manhattan

Om du vinner en resa till New York hos Caliber Bingo kommer du att få bo fem nätter på Milford Hotel, som ligger ett kvarter från Times Square i centrala Manhattan. Därifrån kan du enkelt ta dig till mängder av välkända platser i New York. Exempel på områden som ligger på bekvämt avstånd från Milford Hotel är SOHO, Greenwich Village, Tribeca, East Village, Little Italy, Chinatown och NOLITA. Du har nära till sevärdheter som Empire State Building, Carnegie Hall, Madison Square Garden, Diamond District och Central Park.

Gå vidare till Caliber Bingo för att registrera dig i tävlingen och börja samla poäng!