Den här julen delar Bwin Poker ut presenter värda sammanlagt $100 000 i sin julkalender, inklusive några Sony PlayStation 2, några iPads, kaffemaskiner från Nespresso samt paket till turneringen GSOP Live.

Bwin Pokers julkalender består av 15 ”luckor” i form av turneringar och sträcker sig precis som en vanlig julkalender från den 1:e december och fram till julafton. Hos Bwin Poker kan du hitta information om alla femton turneringarna, här listar vi några av godbitarna:

2 december – GSOP Live Salzburg Event

Denna No Limit Hold’em-turnering kostar $5 + $0,50 att delta i och har två paket till Grand Series of Poker (GSOP) Live i prispotten. Varje paket innehåller inköp och hotellboende. Inköpet till GSOP Live i Salzburg äger rum den 2-5 februari och har ett inköp på $1 500 + $150.

3 december – The +1 Winter Edition Event

Detta event är öppet för alla kontantbordsspelare hos Bwin Poker som har samlat ihop minst 50 stycken Bwin Poker Points genom att spela minst två kontantbord samtidigt under perioden 30 november klockan 23:00 GMT och 1 december klockan 23:00 GMT. Det är alltså bara poäng som du har tjänat ihop genom att spela minst två bord samtidigt som gäller. Turneringen sätter igång klockan 19:00 GMT den 3 december och i prispotten ligger 10 stycken iPads. Att delta är gratis, allt du behöver är poängen.

8 december – The Holy Night Poker Event

Denna turnering sätter igång klockan 19:00 GMT den 8 december. Det är en vanlig No Limit Hold’em-turnering med inköpet $5 + $0,50, men som en del av julfirandet har Bwin Poker lagt $5 000 extra i prispotten. Du behöver inte kvala in på något vis, bara registrera dig och betala inköpet.

13 december – The Winter Weekend Challenge Event

För att kvalificera dig till Bwins turnering Winter Weekend Challenge gäller det att spela poker under lördagen den 10 och söndagen den 11 december och samla ihop minst 75 pokerpoäng under både lördag och söndag. Bwins Winter Weekend Challenge sätter igång tisdagen den 13 december klockan 19:00 GMT. I prispotten ligger 15 stycken 160GB Slim Sony PlayStation 3 och att spela i turneringen är gratis för alla som kvalificerat sig.

19-21 december – The Lucky Losers Leaderboard

Den som den 19-21 december spelar i Sit & Go-turneringar hos Bwin Poker som heter Sit & Go Coinflip har chans att vinna turneringsbiljetter, och det kommer att delas ut turneringsbiljetter till ett sammanlagt värde av $10 000.

Ju bättre det går för dig i en Sit & Go Coinflip desto fler poäng får du, poäng som avgör din placering på ledartavlan. Ju högre upp på ledartavlan du placerar dig, desto dyrbarare turneringsbiljetter får du. Mer detaljerad information finns att läsa hos Bwin Poker.

24 december – The Christmas Eve Tournament

Efter Kalle Anka och juklappsutdelning är det lagom att sjunka ned i pokerfåtöljen klockan 19:00 GMT för att delta i Bwins Christmas Eve Tournament. Inköpet ligger på blygsamma $2 + $0,20 och Bwin Poker har förstärkt prispotten med fyra stycken kaffemaskiner av modellen Nespresso Citiz D110.