marsielleBwin Party har på sina sajter Bwin Odds och PartyBets ett mycket stort utbud av odds för europeiska fotbollsligor och internationella fotbollstävlingar, och de sponsrar även flera stycken europeiska fotbollslag, såsom italienska Juventus, spanska Real Madrid, engelska Manchester United, tyska Bayern Munich och belgiska Anderlecht.

Nu har ytterligare en välkänd europeisk fotbollsklubb skrivit på ett sponsorkontrakt med Bwin Party – Olympique de Marseille som spelar i franska Ligue 1. Kontraktet gäller för säsongerna 2013-14 och 2015-16 och innebär bland annat att bettare hos Bwin Party kommer att få chans att vinna resor till Marseilles matcher i Uefa Champions League och få möjlighet att träffa laget på plats.

”Med Bwin spelar vi i den översta ligan även vad gäller samarbetspartner,” säger Marseilles general manager Philippe Perez. ”Trots den snabba utvecklingen hos de franska mästerskapen håller l’ OM kvar sin plats som den mest populära klubben i Frankrike. Detta sponsoravtal bevisar det.”

Hos Bwin Party är man också glada över samarbetet, och ser fram emot att bjuda in sina tippare till många värdefulla kampanjer tillsammans med Olympique de Marseille.

”Vi är stolta över att etablera ett samarbete med Olympique de Marseille, en av de äldsta och mest framgångsrika klubbarna i Frankrike och Europa,” säger Bwin Partys CEO Norbert Teufelberger.

Både Bwin Odds och Party Bets erbjuder odds för den franska fotbollsligan Ligue 1, och de har även odds för svenska ligor som Allsvenskan, Damallsvenskan, Superettan, U21 och Division 2. Klicka dig vidare för att ta en titt på allt du har att välja mellan på dessa två stora spelsidor!