Bwin.Party har ingått ett tre år långt sponsoravtal med den engelska fotbollsklubben Manchester United.

”Manchester United är ett av de största namnen i sportvärlden och har hundratals miljoner fans världen över,” säger Bwin.Partys co-CEO Norbert Teufelberger. ”Man Utd har 569 miljoner fans utanför Europa vilket ger oss fantastiska möjligheter att erbjuda gemensamt utformade och innovativa produkter i länder som ännu inte tillåter sportvadslagning om riktiga pengar på nätet.”

Bwin sponsrar redan idag den spanska fotbollsklubben Real Madrid, och var huvudsponsor för Portuguese League Cup fram till januari 2012 då en portugisisk domstol beordrade Bwin.Party Digital Entertainment att ta bort reklamen från tävlingarna i landet.

Det treåriga sponsoravtalet med Manchester United offentliggjordes tidigare i veckan under högtidliga former av Sir Alex Ferguson, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic och Wayne Rooney. på lagets hemmaarena Old Trafford.

För att fira samarbetet ger Bwin.Party nu sina spelare möjlighet att vinna biljetter till alla Manchester Uniteds 19 hemmamatcher i den här säsongen av Premier League. Skulle du bli en av vinnarna får du två säsongsbiljetter så att du kan ta med dig en kompis som sällskap till varje match. Den här säsongen är speciell för Manchester United, skulle de ta hem segern innebär det nämligen att de får sin 20:e ligatitel.

Allt du behöver göra för att delta i kampanjen är att satsa €5 hos Bwin.com på något som rör Manchester United. Erbjudandet är öppet både för nya och för befintliga medlemmar.

Skulle du inte vinna säsongsbiljetter har du ändå chans att få något av de fina tröstprisen, Bwin.Party kommer att dela ut 20 signerade tröjor och 20 personer kommer att få £100 var att betta för.

Mer information om erbjudandet och vilka villkor som gäller hittar du hos Bwin.