Bwin iPad pokerapp är nu här och det firar dom med en kampanj där du kan vinna en iPad eller upp till €100 i prispengar.

Bwin Poker var en av de första pokersajter som släppte en app för pokerspel om riktiga pengar mobiltelefonen, och nu har de alltså släppt en app som är specialutformad för iPad.

”Bwin iPad Poker app ger Bwins kunder obegränsad tillgång till sina konton hos Bwin Poker – nu med iPads fulla 1,024 x 768 pixlars upplösning,” säger Bwins Berthold Kao i ett pressmeddelande. ”Pokerappen för iPad ökar vår ledning när det gäller mobil underhållning på surfplattor och bygger på vår enormt framgångsrika iPhone Poker app som bwin.party utformade med sitt egna mobilutvecklingsteam.”

Den nya appen kommer att ge spelarna tillgång till massor av nätpokerspel om riktiga pengar, fullständig handhistorik, WiFi och mobil uppkoppling, och funktionen ”one click sit in” som gör det enkelt att återvända till ett spel som avbrutits av ett inkommande samtal.

För att fira lanseringen av den nya appen för iPad kör Bwin en kampanj under perioden 28 mars – 10 april 2012 där alla mobilspelare hos Bwin har chans att vinna fina priser. Totalt kommer Bwin att dela ut tio stycken iPads och det finns även €10 000 i bonuspengar i vinstpotten.

Allt du behöver göra för att ha chans att vinna är att spela för riktiga pengar hos Bwin Poker i deras nya iPad poker app eller i deras nyligen uppdaterade iPhone poker app. De tio spelare som är mest aktiva under kampanjperioden kommer att få varsin iPad. De €10 000 som också ligger i vinstpotten kommer att lottas ut helt slumpmässigt och hundra spelare kommer att erhålla €100 var i bonus.

Om du vill delta i kampanjen med inte har något konto hos Bwin Poker kan du utnyttja Bwin Pokers välkomsterbjudande och få upp till €500 i bonus när du gör din första insättning.