BuzzSlots-fridayVeckan går mot sitt slut, fredag är här och helgfirandet kan äntligen börja. BuzzSlots slår på stora trumman då man fortsätter dela ut mängder av sköna freespins till alla aktiva spelare. På BuzzSlots är alla vinnare så se till att bli medlem nu och ta del av alla fantastiska förmåner som erbjuds. Du erbjuds de senaste spelen och en spelupplevelse utöver det vanliga!

Fira helgen med Freespins

För att fira in helgen på bästa möjliga sätt så erbjuder BuzzSlots hundratals gratissnurr till alla spelare som genomför en insättning på minst 200 kronor under dagen, den 18e mars. Dina free spins finns att hämta ut på Dazzle Me, Guns N Roses eller Spinata Grande direkt efter insättning. Om du väljer att sätta in 200 kronor får du 40 free spins, 400 kronor ger dig 90 stycken medans en insättning på 800 kronor ger dig fantastiska 200 gratissnurr. Missa inte denna chans att bli den stora vinnaren lagom till helgen.

Bonus för alla nya spelare

Har du inte registrerat dig på BuzzSlots så se till att göra det nu för att ta del av ett oslagbart välkomsterbjudande! Som ny spelare har du hela 1000 free spins att hämta ut. Oavsett om du väljer att göra en första insättning på €20 eller €200 så kan du vänta dig en generös gåva. Tjäna 200, 300, 500 eller 1000 gratissnurr beroende på hur mycket du väljer att sätta in. Gå in på BuzzSlots nu och upplev marknadens bästa online casino där dina chanser till att vinna stort är större än någonsin!